VIZIJA, MISIJA i VRIJEDNOSTI

Svrha našeg postojanja

PRAVA IDEJA  je tvrtka za savjetovanje i upravljanje projektima s bogatim iskustvima u povlačenju sredstava iz EU fondova u Sloveniji. Primarno područje djelovanja je vezano na upravljanje projektima, planiranje ulaganja, pomoć u dobivanju povoljnijih kredita EU i pružanje potpore u primanju bespovratnih sredstva financiranja.

Naš glavni cilj je pružiti tvrtkama, javnim ustanovama i industriji ukupnu;

– profesionalnu, kvalitetnu podršku i

– pomoć u provedbi ciljeva i projekata.

Vizija

 PRAVA IDEJA želi postati pouzdan partner u poticanju investicija u Jugoistočnoj Europi.

ID-100224082

Misija

PRAVA IDEJA u suradnji sa vama provodi projekte za postizanje gospodarskog rasta od ideje do finalne faze.

ID-100252410

Temeljne vrijednosti

ID-100192829

Temelj PRAVE IDEJE čine naše vrijednosti. Prema tim je vrijednostima usmjerena strategija poslovanja firme, one nas vode ka zacrtanim ciljevima i stvaraju željen imidž kod naših klijenata, partnera i zaposlenika.

Predanost klijentu

Prioritet poslovanja PRAVE IDEJE je uspjeh naših klijenata. Uz kontinuirano dodavanje vrijednosti vašem poslovanju, bez obzira na vrstu usluge koju pružamo, uvijek se trudimo biti pouzdan partner za vaše investicijske ideje. Iz dodane vrijednosti proizlaze sve naše ostale aktivnOsti.

 Stručni kadar

Za uspješno vođenje poslovanja brine se stručni kadar PRAVE IDEJE. Svojim zaposlenicima pružamo mogućnost dodatnog usavršavanja i napredovanja. Također smo usmjereni na praćenje svih novih informacija kako bismo bili usklađeni sa potrebama tržišta. Naši su se stručnjaci specijalizirali za različite poslove unutar firme međutim, zajedno činimo jedan skladan i organiziran tim.

Doprinos poslovanju

PRAVA IDEJA omogućuje klijentima da postignu visok performans poduzeća i stvore dugoročne i stabilne rezultate.

Poštivanje pojedinca

U PRAVI IDEJI svakom pojedincu posvećujemo poseban pristup i pažnju. Naše se poslovanje temelji na vrednovanju različitosti, njegovanju povjerenja te otvorenog i inkluzivnog okruženja.

Integritet i etika

Integritet i etika su protkani u suštinu poslovanja PRVE IDEJE. Mi stojimo iza naših riječi,  potvrda uspješnosti  su naši klijenti i ostvareni rezultati. Naša je komunikacija usmjerena na uspostavljanju zdravih odnosa sa klijentima jer djelujemo u skladu sa vlastitim vrijednostima i prioritetima. Budući da je etički nepopustljiva i pošten i nadahnuća povjerenje rekavši ono što mislimo, podudaranje naše ponašanje na našim riječima i preuzimanje odgovornosti za svoje djelovanje.

Integritet znači razlikujući dobro od zla i da radi pravu stvar. Zastupnici smo naše sposobnosti iskreno. Mi promatramo odgovarajući stupanj tajnosti podataka korisnika. Mi ne lažno predstaviti naše namjere u traženju informacija. Mi samo obećanja možemo zadržati. Mi uzeti vremena da razmotri svoje postupke i pitati da li ih možemo braniti otvoreno danas i sutra.